Éttermünk zárva tart / nem üzemel! Az Old Negresco rendezvényházként működik és előre egyeztetett rendezvények esetén tart nyitva!

Ajánlatkérés esküvőre

Kedves jegyes pár!


Gyömrő Budapest központjától 30 km-re, városhatárától 7km-re kertvárosias jellegű környezetben fekszik. A város központjában található a Gyömrői tó, melyet 100 hektáros erdős park ölel körül. Ennek a mesébe illő környezetnek közelében, a tó közvetlen partján helyezkedik el az Old Negresco Étterem. Eme festői környezetben, két helyszínen várjuk Önöket a legszebb napjuk megünneplésére!

Az Étterem a kisebb helyszínünk kb. 50 fő befogadására alkalmas, vintage és napjaink eleganciájának találkozásával megálmodott gyönyörű helyszín-terem. Klimatizált, télen fűtött, külön mellékhelyiségekkel rendelkezik. Télen és nyáron is alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására!

A Tópart Terasz a nagyobb helyszínünk, mely közvetlenül a vízpart mellett helyezkedik el, hatalmas eső és szélvédett vendégtérrel, tánctérrel. A polgári szertartást is ezen a helyszínen tudjuk lebonyolítani! Tópart Teraszunk nagyjából 100 fő befogadására alkalmas fedett részen!

Egyéb szolgáltatásaink, felár ellenében:
Polgári szertartás a teraszon: A hangulatos környezetben a szertartás-asztal és „Boldogságkapu” a tóparti háttér kihasználásával kerül felállításra. A vendégek két oldalra, széksoros ültetéssel
helyezzük el, a pár érkezése a főlépcsőn történik.

Álomesküvő a gyömrői tó partján

Telefon: +36 70 605 3954

E-mail: negresco.gyomro@gmail.com

Cím: 2230 Gyömrő, Tófürdő