Fine bistro & BBQ

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ÉTLAPUNK ASZTALFOGLALÁS

Fine bistro & BBQ

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ASZTALFOGLALÁS

Aktuális programok

2019. október 25.

ITÁLIA ÍZEI & BORAI

Olasz étel – és italkülönlegességek

2019. november 09-10.

MÁRTON NAPI

Libavacsorák

2019. november 29.

ANDRÁS NAPI

Whisky & steak párosítás

Bemutatkozás

Számunkra nemcsak az a fontos, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készítjük ételeinket, hanem az is hogyan, ezért követjük a hazai és nemzetközi trendeket, így ötvözzük a fine bistro vonalat az autentikus amerikai BBQ-val.

Az éttermi és a terasz BBQ kínálatunk az adott évszaknak megfelelően változik. Mindenből mindig a legjobb minőséget szeretnénk kihozni, ezért szezonálisan választott alapanyagokból dolgozunk, melyek beszerzéséhez igyekszünk felkutatni a helyi és környékbéli kistermelőket is, így lett éttermünk szlogenje: “Vidékünk legjobb ízei”

Célunk, hogy Vendégeink minden érzékszervére hassunk, hogy tudják, nálunk minden Róluk szól! Így ahhoz, hogy jól érezzék magukat éttermünkben, legalább ennyire fontosnak tartjuk a jó hangulatot, és a minőségi kiszolgálást, hogy boldogan, mosolyogva távozzanak. Amellett, hogy finom ételeket egyenek, szeretnénk ha akár egy kávé, egy tea vagy egy pohár bor mellett is olyan élményt kapnának tőlünk, amiért szeretnének újra és újra visszatérni, és a későbbiekben is örömmel gondolnak vissza ránk.

– Ezt jelenti számunkra a Negresco életérzés.

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Éttermünk a gyömrői tó partján…

Görög vacsoraest aftermovie

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

 

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás.
Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom… Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

 

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás. Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom…

Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

Nyári étlapunk

Előétel

Serrano sárgadinnyével………………………………………………………………………………………1 690,-
Feketeeketekagyló paradicsomszószban vagy édesköményszószban………………….2 490,-

Saláták

Dinnyés salátanyárs olívabogyóval………………………………………………………………………1 890,-
Sokmagvas saláta……………………………………………………………………………………………….1 090,-
Választható feltét: kézműves grillsajt, csirkemell, garnéla……………………………………1 190,-

Leves

Hideg kapros-joghurtos uborkaleves…………………………………………………………………..1 090,-
Klasszikus húsleves tányérhússal tálalva…………………………………………………………….1 390,-
Vegyes halászlé (halbelsőséggel +400,-)………………………………………………………………1 590,-

Főétel

Mediterrán csirkemell színes zöldségekkel………………………………………………………….2 890,-
Saltimbocca: kacsamellel töltött csirkemell………………………………………………………….3 490,-
Bécsiszelet burgonyasalátával……………………………………………………………………………..2 890,-
Hagymásrostélyos tócsnival………………………………………………………………………………..4 490,-
Bárányborda málna-ricotta-zöldborsó-vanília……………………………………………………..4 690,-
Spagetti feketekagylóval paradicsommártásban vagy édeskömény mártásban…..2 490,-
Fish&Chips kapri bogyós tartárral……………………………………………………………………….2 980,-
Garnéla egészben sütve narancsos-tormás mázban pirítóssal…………………………….3 250,-
Lazac quinoa-avokádó salátával………………………………………………………………………….3 950,-

Gyermekételek

Sajtos tejfölös spagetti………………………………………………………………………………………….990,-
Csirkemellfalatkák hasábburgonyával…………………………………………………………………..990,-

Desszert

Csokiszufflé — elkészítési idő min. 15 perc…………………………………………………………1 090,-
Panna Cotta eperrel…………………………………………………………………………………………..1 090,-
Madártej pavlova-barack sorbet………………………………………………………………………..1 090,-

2019 NYÁR

ÉTLAP

Előétel

Serrano sárgadinnyével

1 690,-

Feketeeketekagyló paradicsomszószban vagy édesköményszószban

2 490,-

Saláták

Dinnyés salátanyárs olívabogyóval

1 890,-

Sokmagvas saláta
Választható feltét: kézműves grillsajt, csirkemell, garnéla

1 190,-

Leves

Hideg kapros-joghurtos uborkaleves

1 090,-

Klasszikus húsleves tányérhússal tálalva

1 390,-

Vegyes halászlé (halbelsőséggel +400,-)

1 590,-

Főétel

Mediterrán csirkemell színes zöldségekkel

2 890,-

Saltimbocca: kacsamellel töltött csirkemell

3 490,-

Bécsiszelet burgonyasalátával

2 890,-

Hagymásrostélyos tócsnival

4 490,-

Bárányborda málna-ricotta-zöldborsó-vanília

4 690,-

Spagetti feketekagylóval paradicsommártásban vagy édeskömény mártásban

2 490,-

Fish&Chips kapri bogyós tartárral

2 980,-

Garnéla egészben sütve narancsos-tormás mázban pirítóssal

3 250,-

Lazac quinoa-avokádó salátával

3 950,-

Gyermekételek

Sajtos tejfölös spagetti

990,-

Csirkemellfalatkák hasábburgonyával

990,-

Desszert

Csokiszufflé — elkészítési idő min. 15 perc

1 090,-

Panna Cotta eperre

1 090,-

Madártej pavlova-barack sorbet

1 090,-

Húsleves

Marhafartőből készült klasszikus húsleves bébirépával és shimei gombával tálalva

Bárány

Bárány / Tejesbárány bordája vaníliás ricottával zöldborsópürével és málnaöntettel

Tenger gyümölcse

Garnéla Egészben sült óriás tigrisgarnéla narancsos-tormás mázban

Malac

Tépett malactarja

Marha

Kanadai marhaszegy

BBQ

BBQ hétvégék Fatüzelésű offset smoker-ben készült BBQ és grill ételeinkkel várjuk a füstös íz szerelmeseit.

Húsleves

Marhafartőből készült klasszikus húsleves bébirépával és shimei gombával tálalva

Bárány

Bárány / Tejesbárány bordája vaníliás ricottával zöldborsópürével és málnaöntettel

Tenger gyümölcse

Garnéla Egészben sült óriás tigrisgarnéla narancsos-tormás mázban

Malac

Tépett malactarja

Marha

Kanadai marhaszegy

BBQ

BBQ hétvégék Fatüzelésű offset smoker-ben készült BBQ és grill ételeinkkel várjuk a füstös íz szerelmeseit.

Esküvők & rendezvények

Lehetőséget biztosítunk a legkülönbözőbb rendezvények fogadására: rendszeres házigazdái vagyunk esküvőknek, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, céges és privát partiknak, kisebb vagy nagyobb rendezvényeknek. A rendezvénysátor nyáron 110 főre, teraszunk 80 főre, éttermünk pedig 60 főre tud helyszínt biztosítani legkülönbözőbb rendezvények fogadására: legyen az esküvő, konferencia, sajtótájékoztató, céges vagy privát parti, születésnap, illetve bármilyen rendezvény. 

Bővebb információk telefonon a

+36 70 / 671-2685 számon.

Nyári nyitvatartásunk

Hétfő
Z Á R V A

Kedd – Szombat
12:00 – 22:00

Vasárnap
12:00 – 20:00

Cím: 2230 GYÖMRŐ, Tófürdő

Telefon

+36 30/627-1620

Online asztalfoglalás

Kapcsolatfelvétel

Írjon nekünk e-mailt! Amint tudunk válaszolunk.