Fine bistro & BBQ

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ÉTLAPUNK ASZTALFOGLALÁS

Fine bistro & BBQ

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ASZTALFOGLALÁS

Aktuális programok

2020. március 20.

FRANCIA

Sanzonest ELMARAD!

2020. április 24.

Sakura ünnep

Japán vacsoraest

2020. május 22.

BBQ terasz nyitó

KicsiZso-val

Bemutatkozás

Számunkra nemcsak az a fontos, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készítjük ételeinket, hanem az is hogyan, ezért követjük a hazai és nemzetközi trendeket, így képviselünk egy kötetlen a fine bistro vonalat, friss ételekkel, otthonos, de mégis különleges ízekkel.

Az éttermi és a terasz kínálatunk az adott évszaknak megfelelően változik. Mindenből mindig a legjobb minőséget szeretnénk kihozni, ezért szezonálisan választott alapanyagokból dolgozunk, melyek beszerzéséhez igyekszünk felkutatni a helyi és környékbéli kistermelőket is, így lett éttermünk szlogenje: “Vidékünk legjobb ízei”

Célunk, hogy Vendégeink minden érzékszervére hassunk, hogy tudják, nálunk minden Róluk szól! Így ahhoz, hogy jól érezzék magukat éttermünkben, legalább ennyire fontosnak tartjuk a jó hangulatot, és a minőségi kiszolgálást, hogy boldogan, mosolyogva távozzanak. Amellett, hogy finom ételeket egyenek, szeretnénk ha akár egy kávé, egy tea vagy egy pohár bor mellett is olyan élményt kapnának tőlünk, amiért szeretnének újra és újra visszatérni, és a későbbiekben is örömmel gondolnak vissza ránk.

– Ezt jelenti számunkra a Negresco életérzés.

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Éttermünk a gyömrői tó partján…

Görög vacsoraest aftermovie

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

 

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás.
Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom… Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

 

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás. Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom…

Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

Téli étlapunk

ELŐÉTEL

Kocsonya 1650.-

Bélszín tatár fürjtojással 2890.-

Kevertsaláta kívánság szerint 1950.-

Választható öntet: cézáröntet, majonézes öntet, vinegrette
Választható feltét: grillsajt, garnéla, csirkemell
Választható extra: olivabogyó, magok

LEVES

Vargányás gombakrémleves 1090.-

Klasszikus húsleves tányérhússal tálalva 1490.-

Babgulyás 1890.-

FŐÉTEL

Erdei gombás tagliatelle dió&parmezánforgács 2290.-

Nyúlvadas szalvétagombóccal 2980.-

Gödöllői töltött csirkecomb édesburgonyahasábbal 2890.-

Kacsavariáció polenta&pirított mandula.- 3290.-

SOUS VIDE Szűzérme csicsókakrém&gombák 2690.-

Füstöltcsülök bajorkáposzta & törtburgonya 2980.-

Borjúbécsi joghurtos sült céklasalátával 3690.-

Hagymásrostélyos tócsnival 4190.-

Bélszínsteak fóliásburgonya&zöldsaláta 4690.-

Vörösboros őzpörkölt knédlivel 4280.-  

Norvég vöröslazac francia burgonyapürével 3890.-

Pisztráng sáfrányos spenóttal 3980.- 

GYERMEKÉTELEK

Rántott sajt hasábburgonyával 1090.-

Csirkemellfalatkák hasábburgonyával 1090.-

DESSZERT

Csokoládészufflé 1590.-

Gesztenye&mascarpone pohárkrém 1490.-

Mandulás túrógombóc – szilvás chutney 1490.- 

ÉTLAP

ELŐÉTEL

Kocsonya 1650.-

Bélszín tatár fürjtojással 2890.-

Kevertsaláta kívánság szerint 1950.-

Választható öntet: cézáröntet, majonézes öntet, vinegrette
Választható feltét: grillsajt, garnéla, csirkemell
Választható extra: olivabogyó, magok

 

LEVES

Vargányás gombakrémleves 1090.-

Klasszikus húsleves tányérhússal tálalva 1490.-

Babgulyás 1890.-

 

FŐÉTEL

Erdei gombás tagliatelle dió&parmezánforgács 2290.-

Nyúlvadas szalvétagombóccal 2980.-

Gödöllői töltött csirkecomb édesburgonyahasábbal 2890.-

Kacsavariáció polenta&pirított mandula.- 3290.-

SOUS VIDE Szűzérme csicsókakrém&gombák 2690.-

Füstöltcsülök bajorkáposzta & törtburgonya 2980.-

Borjúbécsi joghurtos sült céklasalátával 3690.-

Hagymásrostélyos tócsnival 4190.-

Bélszínsteak fóliásburgonya&zöldsaláta 4690.-

Vörösboros őzpörkölt knédlivel 4280.-  

Norvég vöröslazac francia burgonyapürével 3890.-

Pisztráng sáfrányos spenóttal 3980.- 

 

GYERMEKÉTELEK

Rántott sajt hasábburgonyával 1090.-

Csirkemellfalatkák hasábburgonyával 1090.-

DESSZERT

Csokoládészufflé 1590.-

Gesztenye&mascarpone pohárkrém 1490.-

Mandulás túrógombóc – szilvás chutney 1490.- 

Húsleves

Marhafartőből készült klasszikus húsleves bébirépával és shimei gombával tálalva

Kacsa

Kacsamáj brulee friss salátával

Rizottó fügével

Sütőtökös rizottó fügével és szarvasgombával vagy camambert sajttal

Mandulás túrógombóc

Mandulás túrógombóc tejfölhab, szilvás chutney

Nyúl

Nyúlcomb vadasmártásban szalvétagombóccal

Gödöllői csirkecomb

Gödöllői töltött csirkecomb édesburgonyahasábbal

Esküvők & rendezvények

LLehetőséget biztosítunk a legkülönbözőbb rendezvények fogadására. A rendezvénysátor nyáron 110 főre, teraszunk 80 főre, éttermünk pedig 60 főre tud helyszínt biztosítani legkülönbözőbb rendezvények fogadására: legyen az esküvő, konferencia, sajtótájékoztató, céges vagy privát parti, születésnap, illetve bármilyen rendezvény.

Bővebb információk telefonon a

+36 70 / 671-2685 számon.

Nyári nyitvatartásunk

Hétfő
Z Á R V A

Kedd – Szombat
12:00 – 22:00

Vasárnap
12:00 – 20:00

Cím: 2230 GYÖMRŐ, Tófürdő

Telefon

+36 30/627-1620

Online asztalfoglalás

Kapcsolatfelvétel

Írjon nekünk e-mailt! Amint tudunk válaszolunk.