Fine bistro

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ÉTLAPUNK ASZTALFOGLALÁS

Fine bistro

A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.

ASZTALFOGLALÁS

Aktuális programok

2020. november  13.

Márton napi

libalakoma

2020. november 26.

Hálaadás napi

pulykavacsora

Bemutatkozás

Számunkra nemcsak az a fontos, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készítjük ételeinket, hanem az is hogyan, ezért követjük a hazai és nemzetközi trendeket, így képviselünk egy kötetlen a fine bistro vonalat, friss ételekkel, otthonos, de mégis különleges ízekkel.

Az éttermi és a terasz kínálatunk az adott évszaknak megfelelően változik. Mindenből mindig a legjobb minőséget szeretnénk kihozni, ezért szezonálisan választott alapanyagokból dolgozunk, melyek beszerzéséhez igyekszünk felkutatni a helyi és környékbéli kistermelőket is, így lett éttermünk szlogenje: “Vidékünk legjobb ízei”

Célunk, hogy Vendégeink minden érzékszervére hassunk, hogy tudják, nálunk minden Róluk szól! Így ahhoz, hogy jól érezzék magukat éttermünkben, legalább ennyire fontosnak tartjuk a jó hangulatot, és a minőségi kiszolgálást, hogy boldogan, mosolyogva távozzanak. Amellett, hogy finom ételeket egyenek, szeretnénk ha akár egy kávé, egy tea vagy egy pohár bor mellett is olyan élményt kapnának tőlünk, amiért szeretnének újra és újra visszatérni, és a későbbiekben is örömmel gondolnak vissza ránk.

– Ezt jelenti számunkra a Negresco életérzés.

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Éttermünk a gyömrői tó partján…

 

 

ÍZELÍTŐ FOTÓK az OLD NEGRESCO Étteremből

Megújult éttermünk tópari panorámával

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

 

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás.
Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom… Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

 

Bemutatjuk SÉFÜNKET

Kovács Gábor a gasztronómia szerelmese és a Negresco étterem séfje – “már kisgyerekként tudtam mi leszek, ha nagy leszek”

Gundel Károly & Gearbeud Ház
Az alapokat a Gundelben, majd a Gearbeud Ház konyháján tanultam olyanoktól akik mára a szakma elismert nevei, épp ezért nem nagyon találtam itthon a helyem, mert nem tudtam kibontakozni, mivel még nem futott be a Gasztronómiai/ Gourmet életérzés. – Ezért úgy határoztam szerencsét próbálok.

SKÓCIA & STEAK
A Charwood restaurant családias hangulatában, fa tüzelésű kemencében és Josper grillben sütöttük a steakeket a friss skóciai alapanyagokból, executive séfem és barátom Ricky Winnik segítségével. Tőle tanultam meg a szakmai alázatot, a minőségi alapanyag iránti tiszteletet és hogy el kell feledni a rég tanultakat, hogy merni kell újítani és újat mutatni, hogy mi egy étterem sikere, és mitől válhatunk jobb és jobbá, ezzel motivált 5 év után a további fejlődésre.

SALZBURG & OLASZ GASZTRONÓMIA
L’Osteria: dübörgő étterem, olasz konyha, olasz szavak, olasz pörgés. Megtanultam mitől jó egy tészta vagy mitől egyedi az olasz pizza, hogy a carbonarat guanciale-val készítjük, de nem parmezánnal hanem pecorino sajttal.

Modernist Cuisine a Bibliám
Többet akartam kihozni magamból, így munka mellett is folyamatosan képeztem magam, hogy egy adott alapanyagot mennyi texturában tudok megmutatni, hogy mi a spherifikácio és a sous vide eljárás. Megszűnni látszódtak a határok és az elképzelhetetlen nem létezett, így már az sem, hogy végre itthon hogy tegyem próbára a tudásom és megmutassam mennyit számít az elhivatottság és mik születhetnek egy jó szakember kezei között a konyhán.

Hazám, hivatásom, elhivatottságom…

Hazaköltöztem és azonnal megtaláltam azt a helyet ami számomra a legnagyobb potenciált jelentette, Gyömrő tópartján az Old Negresco éttermet!

Első pillanatban magával varázsolt a tó és étterem hangulata. Tudtam hogy ez a vágyam, itt akarok kibontakozni és mindenkit elvarázsolni azzal az érzéssel, ami engem is rabul ejtett; a modern konyha művészete mellett a faszén ropogásának hangjával, a szálló füst illatával és az omlós hús puhaságával, hogy olyan élménnyel gazdagodjanak Vendégeink, amit csak tőlem kaphatnak meg.

Láttam a jövőt magam és magunk előtt, hogy ha kemény munka árán is de milyen sikereket érhetünk el, a mi kis csapatunkkal.

Étlapunk

Esküvők & rendezvények

Lehetőséget biztosítunk a legkülönbözőbb rendezvények fogadására. A rendezvénysátor nyáron 110 főre, teraszunk 80 főre, éttermünk pedig 55 főre tud helyszínt biztosítani: legyen az esküvő, konferencia, sajtótájékoztató, céges vagy privát parti, születésnap, illetve bármilyen rendezvény.

Bővebb információk telefonon a

+36 70 / 671-2685 számon

vagy e-mail címünkön:

info@negresco.hu

Nyári nyitvatartásunk

Hétfő
Z Á R V A

Kedd – Csütörtök
12:00 – 21:00

Péntek – Szombat
12:00 – 22:00

Vasárnap

12:00 – 20:00

Cím: 2230 GYÖMRŐ, Tófürdő

Telefon

+36 30/627-1620

Online asztalfoglalás

Kapcsolatfelvétel

Írjon nekünk e-mailt! Amint tudunk válaszolunk.